Löpande redovisning

Vi på Kamrertjänst tycker om den biten som företagare och privatpersoner brukar ogilla: Den löpande redovisningen och bokföringen!

Vi kan hjälpa dig med hela redovisningen eller delar av den, beroende på ditt behov.

Kortfattad förklaring på viktiga redovisningstermer:

Faktureringsmetoden: Då bokför man fakturorna efter fakturadatum, moms får du dra av även om fakturan inte är betald, men på  fakturor som du skickat måste momsen redovisas/betalas in  även om du ännu inte fått betalt vid tillfället för momsredovisningen till Skatteverket.

Bokslutsmetoden: Bokföring sker i samband med betalning under året, dock samlar man upp alla kundfordringar och leverantörsskulder vid bokslutsmånadaden; har du exempelvis  december som bokslutsmånad så blir alla fakturadatum för samtliga fakturor under året december månad.

Vi rekommenderar främst faktureringsmetoden och tillämpar REKO standard.

Vårt absoluta mål med er redovisning är vi skall kunna lämna rimligt rättvisande periodrapporter

Vi gör bokslut som sagt, men vår ambition är högre än så – bokslutet är för oss av underordnad betydelse, då periodrapporterna i sig själva skall ge oss en bra uppfattning av hur verksamheten går.
Vi vill helst jobba utifrån aktuellt läge och med prognos framåt.

Målsnöret bryter vi varje gång vi vet att ni betalar rätt F skatt!

 

Kontakta oss för mer information och förslag på helhetslösningar som passar just din verksamhet!

Titta gärna på den korta filmen nedan för att få en inblick i hur vi på Kamrertjänst ser på förhållandet mellan kunden och redovisningskonsulten och hur vi anser att man tillsammans uppnår största möjliga effektivitet i samarbetet: